Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszinezőt, vagy...

Milyen hajszinezőt, vagy festéket ajánlanátok? KEZDŐ VAGYOK!

Figyelt kérdés

Sötét szőke hajam van de van ahol barna, és szeretnék vagy világosítani rajta, vagy kipróbálnám a rézszőkét/vöröset.Habár most elöbb a világosítást próbálnám ki.De félek hogy ronda töredezett lesz tőle a hajam.Ki mit ajánl hajfestéket, vagy hajszinezőt, és milyen márkájút?

Előre is köszi a válszokat!

2011. márc. 19. 18:05
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja és azt felejtettem el írni, hogy ekcémás a bőröm, szóval nem tudom, hogy egyáltalán jó-e ha beszinezem/festem a hajam.Ha valakinek hasonló ekcémás bőrrel, vannak hajfestős tapasztalatai azt is szívesen veszem.

:)

2011. márc. 19. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ekcémás bőrnél minden esetben csináld meg a bőrpróbát a festés előtt.

A szőkítés erősen irritálja a fejbőrt, egy sapkás melírnál nem éri a festék a fejed, és elég diszkrét is elsőre. Nem kell hozzá fodrász, csak egy melírsapka, egy horgolótű, és egy barátnő vagy anyu aki kihúzgálja a tincseket. :)

Nem fog lekopni, csak lenöveszteni lehet.

A vöröset először hajszínező habbal próbáld ki, ami 4-5 mosással kikopik, ha tetszik, akkor mehet a festés.

Ha betartod a használati utasítást, és utánfestésnél nem az egész hajad kened be, csak a tövét, akkor semmi baja nem lesz a hajadnak a vöröstől.

A szőke más tészta, vannak olyan festékek, amik durván roncsolnak. Minél alacsonyabb az ammónia tartalma a festéknek, annál jobb, illetve minél jobban világosít, annál jobban szárít.

2011. márc. 19. 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sokat segítettél! :)
2011. márc. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!