Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Készítettetek már házilag...

Készítettetek már házilag szappant, pakolást, bőrradírt, hidratáló krémet? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha leírnátok, mik voltak az alapanyagok, hogy hol szereztétek be őket, mennyi ideig készítettétek és mennyi ideig hagytátok "hatni", használt valamit? Jobb volt mint a boltban kapható termékeke?
2011. márc. 18. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem készítettem még. Eddig valahány ilyen receptet kiszámoltam, sokszor annyiba került, mintha megvenném boltban. Ráadásul ezek az anyagok általában ehetők és szájon át is hatnak, akkor már inkább úgy fogyasztom őket.
2011. márc. 18. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
vedd meg a márciusi IM-et, abba most pont erről írtak asszem
2011. márc. 18. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
bőrradírt méz cukor
2011. márc. 18. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem és nem. Sehogy.
2011. márc. 18. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
arcomat bekentem mézzel, rajta volt 15-20 percig, és egész szép lett tőle a bőröm :) 15/L
2011. márc. 18. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
ha bekented mézzel utána ne csodálkozz ha pattanásos, hámló bőröd lesz...
2011. márc. 18. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
én bőrradírt:) finomítatlan nádcukrot kevertem natúr joghurtba. Nagyon szép lett tőle a bőröm.
2011. márc. 18. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
A méztől se ragyás, se hámló bőrű nem lesz senki, mert puhít és gyulladáscsökkentő hatása van. Én is szoktam kenni az arcomra és rajta hagyom egy 5-10 percig, ha cukorral keverem, akkor pedig kiváló bőrradír. És mit ád Isten, amióta ezt használom, a hiperszáraz bőröm puhább, és tisztább lett.
2011. márc. 18. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
natúr joghurt:||eszméletlen. Tegnap próbáltam. Soha többet semmilyen más vegyszer. Ez 1000x jobb:D
2011. ápr. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!