Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit fog nőni nyárig a hajam?

Mennyit fog nőni nyárig a hajam?

Figyelt kérdés

Éppen hajnövesztésben vagyok, és szeretném megkérdezni hogy Júliusig körülbelül hány centi növekedés az átlag. Nem használok semmilyen hajnövesztőt, csak ápoló termékeket.

Válaszaitokat köszönöm.

2011. márc. 18. 16:13
 1/7 szamóca. ***** válasza:
kb fél milimétert nő naponta. de attól is függ mennyire egészséges, mennyire törött...
2011. márc. 18. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

én is nőtetem

én úgy tudom hogy 1 hónapban kb. 3 cm nő

nekem hamar nő a hajam szóval nő ennyit a hajam :) a frufrumat 9 hónapja nőtettem és most az álamig ér :) most az egész hajamat nőtettem ballagásra icsit vágok a töredevett végekből alig várom

2011. márc. 18. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Havi 1-1,5 centit nő átlagosan. 4-6 centi pluszra számíthatsz, ha nem túl törött a hajad. :)
2011. márc. 18. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

hát én nem tudok pontos adatokat mondani, de ha levágatod rövidre, akkor utána 2év alatt nő meg olyanra ami már tényleg hosszú, pl hátközépig vagy kicsit alább érő haj,

pár hónapja én is levágattam vállig a hosszú hajam, és megbántam és remélem nyárra visszanő :)

de hajtól is függ:) de szerintem 10-15cm-t fog nőni nyárig :)

2011. márc. 18. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha július, augusztusig gondolkodunk, akkor kb. 5 centit nőhet.
2011. márc. 18. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-18 16:22

Lehetetlen,hogy 9 hónap alatt nőtt az álladig.:O

Nekem 3 hónap alatt megnő odáig.

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-18 17:21

Nyárig lehetetlen a 15 cm.1 évben nő 10cm te butuuus.:) (nem rosszindulatból írtam.)

2011. márc. 22. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
:O akkor bocsi hogy hülyeséget írtam :( pedig olyan jó lenne ha annyit nőne...
2011. márc. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!