Mennyire hatásos a diane 35 tabletta pattanások ellen?
Figyelt kérdés
a háziorvosom írta fel. már egy hete szedem de még semmi hatása. nektek mi a tapasztalatok?
mikortól fog javulni?
15/fiú vok
2011. márc. 18. 12:38
1/9 anonim válasza:
Ááááááá, jézusom! ez egy női hormonokat tartalmazó gyógyszer! Mondd, hogy ez nem igaz!
2011. márc. 18. 12:53
2/9 anonim válasza:
Fiúknál egy kicsit később hat.
Egy minimális női hormon van benne, de ez nem fogja felborítani a hormonháztartásodat, mert úgy sem évekig szeded. (én hat évig szedtem) nekem jó egy hónap után tisztult ki a bőröm tőle :)
26/L
2011. márc. 18. 13:12
3/9 anonim válasza:
Ez a kérdés tuti, hogy kamu. Ez a gyógyszer nem adható férfiaknak, benne is van a tájékoztatójában.
2011. márc. 18. 13:49
4/9 anonim válasza:
Miért lenne kamu? :S
én ismerek egy srácot aki szedte és teljesen babőre lett tőle.tehát a hatása megvan fiúknál is
2011. márc. 18. 15:41
5/9 anonim válasza:
bocsesz. * bababőre
2011. márc. 18. 15:42
6/9 anonim válasza:
Na az ilyen orvosnak is tőből tépném le a kezét, aki (női) hormongyógyszert ír fel egy férfi részére. Ez a gyógyszer NŐK részére készül, a túlzott NŐI szőrösödést meg akneképződést akadályozza olyan módon, hogy elnyomja a férfihormon termelését. Bele se gondolok, mit művelhet ez a gyógyszer egy férfi szervezetében, ha abból indulunk ki, hogy lenyomja a férfihormonszintet: bababőr stimmel, emellett nőies jellegű hízás mellre, csípőre, fenékre.. tiszta beteg:O Ezt egyáltalán hogy szedi egy férfi? Mert nőnek ugye úgy kell, hogy 21 nap szedés, utána 7 nap szünet és a 7 napos szünetben vérzés jelentkezik... Komolyan mondom, szerintem be volt baszva az orvosod kérdező, mikor ezt neked felírta és nőnek nézett.
2011. márc. 18. 15:51
7/9 anonim válasza:
ez érdekes. én ezt a gyógyszert konkrétan arra kaptam, hogy magas a tesztoszteron szintem és emiatt iszonyatosan szőrös vagyok és ez a bogyi antiandrogént tartalmaz ami csökkenti a férfi hormonokat a szervezetemben (csak 2 hónapot szedtem mert rosszul voltam tőle)...
amúgy egy hét alatt nem fog csoda történni...kell neki egy pár hónap
2011. márc. 18. 15:52
8/9 anonim válasza:
orvosom nekem is ezt írta fel patikra és egy hónap után már látszodott a javulás és biztosan segít
már kiprobáltam 14/L
2011. márc. 18. 16:05
9/9 anonim válasza:
a szalicilsavat használd inkább:) bekened vele az arcod és pár használat után jelentősen csökkennek a pattik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!