Tanácsok szoláriumozáshoz?
Elsőre fogok menni életemben, nem tudom, hogy van ez.
Tudtok adni tippeket?
Pl. Hány percre, el kell-e takarni a szemet, ágyékot, szolikrém kell-e stb?
2 féle szoli" létezik álló fekvő én speciel elsőnek nem mertem fekvőbe menni mondjuk így utólag megbántam h nem oda mentem mivel ott sokkal szebben lelehet barnulni sztem fölösleges a krém csak +pénz kidobás.
Általában a ha fevőbe mész mondjuk 3 fekvő után 1állóba érdemes elmenni mert vannak olyan területek ahol nem tudnak olyan jól lebarnulni mint a fekvőbe a fekvő szoli lehet h pár száz forinttal drágább de megéri vannak csoki szoláriumok azok spec.. nagyon jók de azok szintén drágábbak nem tudom h hol laksz Pesten vagy környékén nálunk (Pestől 40km-re) átlagosan egy perc 85-116forintig terjed.
Én minden leszoktam venni bugyi melltartó jobb úgy hidd el de ha az sem baj h ha nem veszed le a bugyid.
Vannak olyan szolik ahol neked kell letörölni a gépet mikor bemész az üzletben biztos h segítenek.
Hogy mennyi időre menj elsőnek?
Ez természetesen a bőrtípusodtól függ:
1, kérdés milyen színű a szemed?
2,milyen színű a hajad?
3, milyen színű a bőröd?
4, a napon mennyire barnulsz le?
Ha bemész a szoliba megkérdezed a nőtől h mit ajánl neked milyen erősek a gépek.
UI: ha most válaszolsz a kérdésekre szívesen megmondom h menyire menj el:)
18/L
Szia!
hát, a szemem barna, a hajam is, a bőröm elég fehér, enyhén anyajegyes, a vállam meg kicsit szeplős, és nagyon nehezen barnulok. Nem véletlenül szeretnék szoláriumba menni :)
Ennek a csokicsöves dolognak már én is jópárszor utánaolvastam és csupa jókat hallottam, viszont elvileg csak a felsőbb rétegekben hatásos és gyorsabban kopik. Ez nem tudom, mennyire jellemző, hogy tényleg muszáj hetente menni mert 2 hét alatt lekopik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!