Normális ez? 15 évesen már narancsbőr?
Figyelt kérdés
Igen, nekem már sajnos van. Ilyenkor lehet még valamit tenni ellene?2011. márc. 16. 15:38
11/15 anonim válasza:
"Bírom az ilyen okostojásokat..."
Mielőtt elhamarkodottan beszélnél ostobaságokat, tanulj egy kis biológiát, nem ártana egy kis értelmet verned a csökött agyadba. A narancsbőr lehet genetikus eredetű, de alapvetően a bőr rugalmasságáról van szó.
Akinek erősebb rá a hajlama, az is tehet ellene. Mivel érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, kérlek kímélj meg válaszodtól.
12/15 A kérdező kommentje:
Fejezzétek már be egymás oltogatását.
Aki normális választ adott annak köszönöm.
2011. márc. 19. 14:07
13/15 anonim válasza:
nekem is ugyanez a bajom, tavaly kezdődött, mikor abba hagytam a balettet. a bőrgyógyázom azt mondta, hogy feküdjek hasra, és emelgessem a lábait, egyszerre a kettőt összezárva, és mikor felemeltem tartsam úgy egy kicsit, és aztán tegyem le. 50-et szoktam egy nap csinálni, egy hónapja csinálom, és már alig látszik a narancsbőröm, csak akkor ha nagyon megfeszítem a farizmaimat. próbáld meg, remélem neked is használ! :) 14/L
14/15 A kérdező kommentje:
Na ezt el is fogom kezdeni, köszi :)
2012. febr. 25. 19:12
15/15 A kérdező kommentje:
Felemelni is alig bírom, ma kezdtem:D
2012. márc. 11. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!