Mi a velemenyetek a hajfelvarrasrol?
Figyelt kérdés
Roncsolja a hajat? Mennyi ideig van fent?2011. márc. 16. 10:55
2/3 anonim válasza:
Szerintem az esetek 90%-ban kifejezetten undorító a végeredmény, köze nincs a természetességhez.
Kb. annyira néz ki jól, mint egy műszálas paróka, amit a kínai piacon szoktak árulni, és utóbbi olcsóbb is.
Soha nem rakatnék fel ilyen hülyeséget.
Amúgy úgy tudom, durván 6 hétig lehet hordani, és utána újra meg kell csináltatni.
A fodrászok szerint nem roncsolja a hajat, a valóságban egész biztos, mint minden beavatkozás a becsavarástól a hajszárításon át a festésig.
3/3 Prinzessin válasza:
Tévhit az h a póthaj roncsolja a hajat!!egyaltalan nem!mind természetes anyag!a höillesztéses eljárás is mivel keratinnal rakják fel s a körmöd fö alkoto eleme a keratin!ez a legjobb es leg kevesbe eszrevehetö eljárás!a felvarras sem karositja egyaltalan !csak kicsit jobban meglátszik!tényleg tud csunya lenni!de ha 1 minoseges szalonba mesz el ahol 100százalék europai hajbol teszik fel precizen!akkor nagyon szép !persze neked azt gondozni kell s karbantartani!attol fugg a höillesztéses 3honapig a varratos kevesebb 1-2honapig!:) rem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!