Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos arcbőrt hogyan...

Pattanásos arcbőrt hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Már régóta olyan az arcom, de semmi nem segített.

Arcradír, tonic,tonizázó lapocskák, pattanás eltüntető krém, teafaolaj simán és testápolóba keverve sem használnak. Arcpakolások nem segítenek, sőt, agyonra szárítják a bőrömet....

Nektek van valami tippetek?

Hallottam olyanról hogy polarizált fény kezelés. Valakinek tapasztalata erről? Gyógyszert nem akarok szedni. (egy 20 éves lány)

2011. márc. 14. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Menj el kozmetikushoz, vagy orvoshoz(ha nagyon durván olyan)

Én 18 éves vagyok de még mindig kiszoktak jönni pattanások meg miteszereim is vannak az orromon S : és én is használok arctisztítókat de nem ér semmit.

2011. márc. 14. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem a Zineryt vált be, ha feliratod orvossal(nekem a háziorvos simán felírja) 1300 ft és kicsit több, mint egy hónapig elég
2011. márc. 14. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát éppen ez a probléma, háziorvosom csak gagyikat ír fel(dalacin meg társait), ha meg szólok neki, hogy olyat írjon már ami tényleg hatásos lehet, lekiabálja a fejem, hogy ő az orvos, majd ő tudja.

Bőrgyógyásznál voltam, annyit mondott: Egyszer majd elmúlik. Hát a fenéket múlt el....

Gyógyszertárban recept nélküliek nem váltak be, szárítanak.

Most olvastam grapefruit magról valamit. Szerintetek?

2011. márc. 14. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szoli. Nekem az segített, meg több ismerősömnek is.
2011. márc. 14. 19:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Akinek van pénze rá....

Én nem teszem ki magam annak a sokféle bőrbajnak, ha utánna olvasnátok az ismerőseiddel, tudnád. Meg barnulni sem akarok. Sorry.

2011. márc. 14. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:

a szalicilsavat próbáld ki, szerintem nagyon jó:) gyógysztárban szerintem tudsz venni, érdemes megkérdezni:)

kicsit szárít, de bekened és kész:)

remélem segítettem:)

2011. márc. 14. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem évekig nagyon csúnya volt a bőröm, ráadásul pultosként dolgoztam, a füst sem tett túl jót neki. Én is használtam mindenféle kencét, kilencezer forintos propoliszos krémtől kezdve tonikokon át a bőrradírokig mindent, de semmi nem használt. Aztán összekerültem a mostani párommal, aki egészségügyben dolgozott, és mondta, hogy próbáljam ki egy hétig, hogy csak sima lanolinos Baba szappannal mossam az arcomat és hideg vízzel reggel-este, és használjam a kék tégelyes Nivea krémet. Egy hét után már nem voltak vörös pattanásaim, mára pedig már ki sem jön egy sem, esetleg akkor bújik ki egy-kettő, ha menses előtt állok, de ezek el is múlnak egy-két nap alatt. Nekem nagyon bevált, vegyes bőröm van, ráadásul kb fél évig elég, ha veszel egy-két szappant, és egy 500 forintos krémet. :)
2011. márc. 14. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 12 éves korom óta pattanásos az arcom, de végre találtam valamit, ami bevált.

Vermix szárító keverékkel kenem(dm-ben lehet kapni), mellette arcszeszt is használok (sima borotválkozás utánit).

Ez a két dolog nagyon sokat segített, alig van már pattanásom. Már csak egész aprók jönnek ki, és azok is hamar elmúlnak.

Emellett bőrradírt is használok, és hidratálókrémmel kenem az arcom reggel-este.

20/L

2012. jún. 8. 19:01
 9/9 anonim válasza:
Kamillázd majd tegyél ráá mézes-fahéjas pakolást 20 percre nekem használt:)
2012. jún. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!