Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy zajlik egy intim gyantázás?

Hogy zajlik egy intim gyantázás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17/L vagyok, és szeretnék elmenni egy teljes gyantáztatásra. Tisztában vagyok, hogy hogyan zajlik, egyet kivéve: intim területen. Valaki el tudná nekem mondani, hogy hogyan is történik ez? Mármint úgy értem, a bikini vonal az csak a vénuszdombra vonatkozik? Vagy lejjebb is? Úgy gondolom, ha én azt akarom, hogy teljesen sima legyek mindenhol, akkor is igénybe vehető a gyantáztatás, vagy az "ajkaimnál" inkább borotváljak? Igazából elég rég óta borotválom már, és félek, hogy idővel túl erős lesz. Nagyon hálás lennék pár ötletért, tanácsért. :)
2011. márc. 14. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyajkakon lévő szőrt is leszedi. Bugyit elhúzod (lehet van, ahol megkérik, hogy vedd le) és simán legyantázzák. :D
2011. márc. 14. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,teljes területre vonatkozik.Én megszoktam kérni a vendégem,hogy vegye le a bugyit ugyanis gyantás lehet.Egyre nagyon figyelj,hogy használjon fertőtlenítőt!Ha nem szólhatsz nyugodtan!
2011. márc. 15. 07:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ez amúgy van annyira hatásos, mint a borotva, vagy az azért még mindig felülmúlja simaságban?
2011. márc. 16. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Felülmúlja és tovább tart a simaság.
2011. márc. 17. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!