Mitesszeres az orrom. Hogy tüntessem el?
Velem is pont ugyanez a helyzet. Én egy Clean & clear terméket fogok kipróbálni, méghozzá van egy arctisztító tonikuk, ami kifejezetten mitesszer ellen készült.
lilás kékes színű, azt hiszem ez:
sok sikert! :)
gőzöld meg az arcodat ( forralj fel egy lábasban vizet tehetsz bele kamillát , teafaolajat ) , minimum 10-15 percig gőzöld , ha bírod tovább is és utána nyomkodd ki a mitesszereket. vmilyen tiszta kendő segítségével nyomd ki, ne a körmöddel simán , ha nem jön ki könnyen ne erőltesd, mert begyullad . nyomkodás után vmilyen arclemosóval fertőtlenítsd le /ami alkoholos, bár az meg szárít , szóval óvatosan vele /,de a lényeg, hogy húzódjon utána össze a pórusod . aztán krémezheted
én így szoktam csinálni, de max egy hónapban egyszer nyomom ki a mitesszereket , de gőzölni minimum egy héten egyszer szoktam, nekem szép tőle a bőröm !:)
Gozoles, kozmetikus!
Vagy
Dm rossmanban kaphato ilyen mitesszerkihuzo tapasz en nagyon szeretem, mert tenyleg kihuzza, nem az egeszet inkabb a tetejet, de utana mar konnyebben kinyomhato a tobbi egy kendovel!
A tapaszon tenlyeg latszik am a sok kis miti.
1000 fotint 6 darab a dmben. Rossmannban meg van benne kulon orr meg allra valo egybecsomagolva.
Nekem anno ilyen clean&cleares dolgok nem segitettek se a piros izes arcadir...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!