Mit csinálhatnék a bőrömmel?
Figyelt kérdés
Pattanásos és mitesszeres a bőröm, és már mindenféle terméket kipróbáltam, és nemhogy jobb lett volna tőlük a bőröm, hanem sokkal rosszabb lett.Lehet, hogy a házilag elkészíthető pakolások többet érnének.Tudtok olyan pakolást, ami bevált, és szebb lett a bőrötök?Vagy, ha a természetes pakolások sem érnek sokat, mit csináljak az arcommal?Már próbáltam kinyomkodni, de attól csak begyulladtak, és elszaporodtak a pattanások, viszont kozmetikushoz nem mehetek el, mert anya nem enged el.2011. márc. 13. 11:14
1/3 anonim válasza:
Moss arcot szappannal pl Alverde(200 FT) vagy Babylove(140 Ft)napi 2x reggel és este.Radírozni tilos mivel csak további pattanásokat eredményez.A radírozás hatására a nyirokkeringés elviszi a gyulladást más helyekre így ott is kialakul egy újabb patti.Így tudom hétköznapisan elmagyarázni.Hidratálásra vegyél Alterrás nappali krémet őszibarckkal ez a magyar neve(1000 FT).A pattanásokra helyileg töményen 1 csepp szétosztva mindegyikre 100% tisztaságú teafaolaj(szárító,baciölő,sebgyógyító stb.).És nagyon nyomkodni sem kéne, mert örök életedre heges maradhatsz.Egy kozmetikus...
2/3 anonim válasza:
Első vagyok: házi pakolásra jó az élesztős:élesztő+natur joghurt+ 1-2 csepp valódi citromlé vagy pár csepp méz.Ez hidratál majd.Uborka leve+zabpehely megörölve(kávédarálón pl.) és ezt rajtahagyni 15-20 percig.
Tojásfehérje habbá verve+citroml pár csepp.15 percig.
Mivel tini vagy ezért amíg le nem zajlik a pubertás sajnos nem fog elmúlni minden pattanásod.A mitesszereket csak nyomkodással lehet eltávolítani semmi mással.Kozmetikus álltal.A reklámok hazudnak egy tonik vagy egy krém nem fogja őket elmúlasztani.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)Kipróbálom a pakolásokat, biztos, hogy jók.Anyát meg valahogy megpróbálom rávenni, hogy engedjen el kozmetikushoz, mert amennyi pénzt már kidobtam ilyen tonikokra meg krémekre, abból egy jó párszor elmehettem volna kozmetikushoz.
2011. márc. 13. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!