Mi lehet ez? Ugye nem gomba?
Figyelt kérdés
A párom combhajlatán megjelentek kis piros pöttyök, amik nem folyamatosan ugyan, de viszketnek neki. Fürdés után vettük észre, miután elkaparta a meleg víztől jelentkező viszketés során. Bekente már canestennel is, de valami ragacsos lé jön belőle. Én arra gondolok, hogy beizzadhatott, de ő váltig kitart a gomba mellett. Nyugtassatok meg, ugye ez nem az?2011. márc. 12. 19:24
1/2 anonim válasza:
Elég sok mindentől lehet, de semmiképp nem normális. Lehet gomba is tényleg, de ami ilyesmi, arra asszem a canesten nem lesz jó. Bőrgyógyász sos.
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy gomba.Nekem még gyerekkoromban volt a kéz és a lábhajlatomnál,úgy emlékszem a melegben jött ki az izzadságtól.Szerintem a gyógyszerész ha elmondjátok mi a probléma rögtön ad rá valami kenőcsöt.Nekem elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!