Milyen sampont és balzsamot használtok? Megvagytok elégedve a hajatokkal?
Tojássampont használok. Szeretem, szép lett tőle a hajam. Balzsamból Balea göndör hajra való fújós balzsamot használok.
Inkább pakolást teszek a hajamra, nagy tégelyes, tejes, a fodrászkellékesben vettem, nem jut eszembe a neve, valami Latte :D
Syoss dúsító sampont használok és kb heti 1x rakok rá syoss regenerálós balzsamot, a többi hajmosáskor pedig gliss kur balzsamot (amit nem kell kimosni)
Egyáltalán nem törött, nagyon dús :)
Nívea diamond gloss, vagy a sárga olajos Gliss Kur sampont használom felváltva. Serical latte és placenta hajpakoló krémet szintén felváltva.
Hajápolónak pedig Avon hajvégápolót és Mollis hajolajat. Valamit a Gliss kur nem kiöblítendő hajápolóit is nagyon szeretem. Most meg vagyok elégedve a hajammal, mell alá ér, de nemsokára vágok belőle egy picit, hogy frissítsem a végeket.
Sampon: A Lidl sajàtmàrkàja a Cien samponjàt hasznàlom. Ilyen narancssàrga szinü, normàl hajra van és öszibarack + papayàs. Az én hajamra nagyon jo és nagyon jo az illata.
Balzsam: A Rossmannos Isana-t hasznàlom. A fujosat amit nem kell kiöbliteni. Azt amelyik könnyen kifésülhetövé teszi, ilyen halvàny narancssàrga szinü és gyümölcs illata van.
Hajpakolàs: Swiss-O-Par. A Rossmannban lehet kapni ilyen egyadagos. Nekem van belöle: narancsos, citromos, kivis, mézes, vadrozsàs és maracujàs. Ezek nagyon jok.
Hàt én meg vagyok elégedve a hajammal. Egész hosszu és nincs is eltöredezve, mondjuk most voltam fodràsznàl egy honapja és akkor vàgattam kicsit a végéböl.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!