Hónaljat és intim részeket miért nem tudom normálisan legyantázni?
NEM ERŐSÖDIK, még egyszer elmondom a hülyéknek is!!
Spektrum: Tények és tévhitek
A borotválástól a szőrszál nem erősödhet, hiszen a szőrtüszőt és annak működését nem éri semmilyen hatás. A borotva ferdén vágja le a szőrszálat és annak sötétebb, fekete színe és érdes felülete miatt tűnik erősebbnek, valójában ha rendesen kinől, látszik,hogy ugyanolyan.
Hormonhatástól erősödik egy szőrtál csak.
Az intim részen, eleve erősebb a szőr mindig!A gyanta lehet kevés hozzá.
Mindenképp 1 cm-nél ne legyenek hosszabbak a szőrszálak, illetve próbáld meg a hintőpor használatát a gyantázás előtt, mivel avval zsírtalanítani tudod a gyantázandó felületet, megelőzheted azt, hogy "lecsússzon" a gyanta a szőrszálakon... Hatására jobban megtapad a szőrszálon,illetve ugye a bőrfelületen. Én ezeken a "bőrfelületeken" mindig használok hintőport pont a fent leírtak miatt, no meg az esetleges izzadságot is felitatja, mert ugye ezeken a helyeken fokozottabb a verejtékmirigyek működése...
Természetesen a feszítés nagyon fontos, főleg az intim területeken, hogy ne legyenek csúnya véraláfutások.
Remélem tudtam érdemben segíteni. Sok sikert! Egy próbát megér, hátha a nem lezsírtalanított szőrszálak és bőrfelület a ludasak a problémádban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!