Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hónaljat és intim részeket...

Hónaljat és intim részeket miért nem tudom normálisan legyantázni?

Figyelt kérdés
Eddig borotváltam és azért ezeken a helyeken erősebb mint pl a lábamon. Amikor pl az intim részt akarom legyantázni, akkor mindig rajta marad a gyanta és csak 1-2 szőrszál jön ki. Mi ennek az oka?JObban ki kell feszíteni? Ti hogy szoktátok?
2011. márc. 9. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.
2011. márc. 9. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
a borotválástól soha nem erősödik a szőr.
2011. márc. 9. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
de erősödik sajnos:S én a lábamat már rég óta borotválom és már megbántam.. inkább gyantáztam volna mert most nagyon erős:S
2011. márc. 9. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:

NEM ERŐSÖDIK, még egyszer elmondom a hülyéknek is!!

Spektrum: Tények és tévhitek

A borotválástól a szőrszál nem erősödhet, hiszen a szőrtüszőt és annak működését nem éri semmilyen hatás. A borotva ferdén vágja le a szőrszálat és annak sötétebb, fekete színe és érdes felülete miatt tűnik erősebbnek, valójában ha rendesen kinől, látszik,hogy ugyanolyan.

Hormonhatástól erősödik egy szőrtál csak.

Az intim részen, eleve erősebb a szőr mindig!A gyanta lehet kevés hozzá.

2011. márc. 9. 16:13
 5/6 EdyKozmetika válasza:

Mindenképp 1 cm-nél ne legyenek hosszabbak a szőrszálak, illetve próbáld meg a hintőpor használatát a gyantázás előtt, mivel avval zsírtalanítani tudod a gyantázandó felületet, megelőzheted azt, hogy "lecsússzon" a gyanta a szőrszálakon... Hatására jobban megtapad a szőrszálon,illetve ugye a bőrfelületen. Én ezeken a "bőrfelületeken" mindig használok hintőport pont a fent leírtak miatt, no meg az esetleges izzadságot is felitatja, mert ugye ezeken a helyeken fokozottabb a verejtékmirigyek működése...

Természetesen a feszítés nagyon fontos, főleg az intim területeken, hogy ne legyenek csúnya véraláfutások.

Remélem tudtam érdemben segíteni. Sok sikert! Egy próbát megér, hátha a nem lezsírtalanított szőrszálak és bőrfelület a ludasak a problémádban :)

2011. márc. 12. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi kipróbálom:)
2011. márc. 13. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!