Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet örökre megszabadu...

Hogyan lehet örökre megszabadulni a borotválkozástól?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok és annyira útálom a borotválkozást, hogy szinte már megőrűlök a puszta gondolatától is.

Valamint gond az is ,hogy az arc bőrőm gyenge ezért mindig totálisan kisebesedik amire azt javasolták ,hogy használjak hidratáló krémet de az meg úgy csíp/mar mint állat.

Az érdekelne van e olyan kozmetikai eljárás manapság ami megoldaná ,hogy soha többet ne kelljen használnom azt a r..hadt borotvát.

2011. márc. 8. 13:12
 1/3 anonim válasza:

gyere hozzám!!!én elfogadlak mikulás szakállal is :)

amugy a lézer eljárást javaslom.ezt meg kell kérdezni tőlük

2011. márc. 8. 13:18
 2/3 anonim válasza:
szerintem a lézeres megoldás lenne a jó, most hogy ki tudod e fizetni az más kérdés, az egyéb megoldások meg nagyon fájdalmasak és nem is ajánlottak szerintem, pl a gyanta vagy ilyesmibe belegondolni is rossz...
2011. márc. 8. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez az ún. lézeres eljárás kb. mennyibe kerül és hány kezelésre van szükség ,hogy soha többet ne kelljen borotválkoznom?

(Azért kérdem mert nem igazán tudom,hogy mennek ezek a dolgok mert eddig még szerencsére nem kellett a kozmetikának a közelébe se mennem.)

2011. márc. 9. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!