Tapasztaltan hatékony módszer/szer a narancsbőr ellen? Nektek mi vállt be?
Klienseimnel bevalt:
A rendszeres sport (aerob mozgastartomanyban), melyszövet masszazs es a megfelelö taplalkozas.
Kevesebb zsir, sok kollagen.
Azt vagy tisztan, mint taplalekkiegeszitö (peptidkent), vagy meg jobb, hal formajaban. A hal azert jobb, mert az a termeszetes forras es amellet meg rengeteg egyebb jotekony tartalommal is rendelkezik. (pl. Omega 6 es 3)
De föleg kitartast igenyel! A börszöveted nem ket het alatt fog strukturalisan atalakulni.
Sok sikert kivanok.
nekem az ilcsi vérpezsdítő testápoló vált be
nem vagyok ilcsi mániás,teszveszen láttam annak idején, egy kedves lánytól vettem meg, olcsóbb mint a szalonokban, és azóta is tőle vásárolom
ő kozmetikus, tanácsokkal látott el és mivel rendszeresen veszek még olcsóbban adja
másfél éve kenem a narancsbőrös területekre, has, fenék, comb
először másfél flakonnál értem el, hogy jelentősen halványíotta, amit úgy vettem észre hogy ha simán állok vagy az egyik lábamra biccenek, szóval érted :) akkor nem volt rücskos mint régen, vagy mikor megfeszítettem a fenekem, Ha összecsíptem még látszott , de a 3. flakon után már csak alig és különben pedig a párom előtt se a strandon se szoktam összecsípni így nem látszott
bocsi ezek csak ilyen gyakorlati tippek az önvizsgálatra uyge :)
nekem bevált (58 kg-os, 165 cm-es 27 éves lány vagyok)
inkább költök arra ami picit drágább de jó és ha azt veszed olcsó hosszú távon mintha folyton kidobálom a kissebb pénzt a vichyre vagy a níveára, dovera, garnierre, ami meg nem használ
ha gondolod megadhatom priváton az elérhetőségét
jó szépülést
A 250 ml-es 3000ft körül van, a literes 9000 de én pl. jóval ez alatt szerzem be, megegyezés szerint, sokat engedett nálam a lány pláne hogy rendszeresen tőle veszek, de amúgy aranyos meg lehet vele egyezni
először érdemes a 250essel kezdeni, lehet nem is lesz szükséged többre,bár én rendszeresen használom hogy ne jöjjön vissza a narancsbőr
soknak tűnhet elsőre de nem drágább mintha hiába kidobált pénz a vichyre,níveára, sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!