Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon csúnya szőrbenövésem...

Nagyon csúnya szőrbenövésem van intim területen, mit javasolnátok rá? :' (

Figyelt kérdés

Szóval, epilálok intim területen, és az az érdekes hogy a szeméremajkaimon szinte nem nő be a szőr, csak a vénuszdombomon, de ezek viszont elviselhetetlenül csúnyák és szinte már visszataszítóak! Próbáltam nyomkodni, tűvel kipiszkálni vagy csak egyszerűen úgy hagyni, de semmi :S és ez ugye nem csak nekem zavaró, hanem esetlen intim együttlétnél is :S

Kérlek segítsetek rajtam!:( Esetleg krémek, hámlasztók bőrradírok vagy bármi egyéb megoldást nagyon- nagyon megköszönnék

2011. márc. 6. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy kb. fél évig csak jó rövidre vágod ott a szőrt. Fél év múlva "rendbejönnek" ezek a gyulladt szőrtövek, és utána valószínűleg nem lesz ilyen gondod többet.
2011. márc. 6. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
hagyd meg a bundád,sokkal izgatóbb!!!
2011. márc. 6. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
borotválás után be kellett volna kenni arcszesszel.
2011. márc. 7. 06:05
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó nem tudsz olvasni? a kérdező epilál.
2011. márc. 7. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát mindenképp egy steril tűvel kellene megnyitni és óvatosan kitisztítani.Utánna fertőtlenítő.
2011. márc. 7. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Kozmetikus vagy bőrgyógyász! Házi kísérletezgetéssel csak rontasz a helyzeten.
2011. márc. 7. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos ezek közül tényleg mindent kipróbáltam már :(
2011. márc. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!