Vöröses-sötétbarnás a hajam. (színezve van). Sose festettem még. Gondolkozom, hogy befestetem rézvörösre, vagy esetleg világosbarnára-szőkésre. Ha eddig csak színezve volt, akkor a festék befogná rendesen? Vagy világosítani kéne? (amit nem szeretnék)
Figyelt kérdés
Ezeken a színeken gondolkozom:
vagy esetleg:
Melyik fogná meg leginkább? Mondjuk, nekem leginkább a rézvörös tetszene.
2011. márc. 6. 01:17
1/1 anonim válasza:
utolsó kettő talán, szerintem. viszont pl az első kettő a dobozon nagyon szép szín, de az életbe nem lesz olyan színű a hajad, még akkor sem ha leszivatod. aza baj ezekkel a házi hajfestékekkel hogy nem olyan színt kapsz legtöbb esetben ami van a dobozon. én is ilyennel festem, olyasmivel mint az utolsó előtti, és nekem sokkal sötétebb lett tőle a hajam, bár én szeretem. csak mondom, erre készülj fel. de ha esetleg van elég pénzed akkor menj el fodrászhoz, elvileg ők kitudnak keverni olyan színt amit valóban szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!