Egy férfinek milyen lehetőségei vannak az arc szőrzet eltávolítására a borotván kívül?
Figyelt kérdés
vagy esetleg gyengíteni a szőrt?2011. márc. 5. 19:03
1/2 anonim válasza:
hát ha már több éve borotválod, akkor még esetleg a villanófényes végleges szőrtelenítés. Ilyenkor a gyantához hozzászoktatni a bőrt elég nehéz. A borotván kívül még a krém lenne, de azt semmiképp nem ajánlom, mert nagyon károsítja a bőrt. Az epilátor ugyanaz mint a gyanta csak fájdalmasabb kivitelben szóval azt sem ajánlom.
Vagy létezik a cukorgyantázás de azt nem tudom h csinálják e arcra, sztem biztos. A lényege az h a szőrnövés irányával megegyezően tépnek nem úgy mint a sima gyantánál, ezáltal kevésbé fájdalmas...
Gyengítésre elvileg léteznek ,,valamilyen" krémek de én még senkitől nem hallottam volna h hatásosak lennének...
2/2 anonim válasza:
Semmilyenek.A férfiak sorsa a borotválkozás,kezdj hozzászokni a gondolathoz v növessz szakállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!