Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha szőkéről barnára festetem...

Ha szőkéről barnára festetem a hajam tényleg gyorsabban fog nőni?

Figyelt kérdés
Növeszteni szeretné a hajamat és szeretném ha 1év múlva már szép hosszú lenne. Jelenleg szőkítve van 2,5éve. Igaz, hogy ha barnára festetem akkor gyorsabban fog nőni?
2011. márc. 3. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit hiszel, hogy meggyógyul????Inkább ápold rendesen.
2011. márc. 3. 18:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze azt hiszem:) Képzeld ápolom így is rendesen, sőőt elég drága termékekkel...csak hallottam hogy a szőke festék lelassítja a haj növekedését+ jobban tönkre teszi a hajat ugyebár ez köztudott:) Ahelyett, hogy másokat hülyének nézel és offolsz találja magadnak értelmesebb elfoglaltságot! :):)
2011. márc. 3. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem van egy osztály társam 1 évig szőke volt SZINTE semmit sem nőtt a haja. Aztán az alját befestették neki sötétbarnára azóta eltelt kb félév és a vállig érő hajából lett mell fölé érő. És ő a balzsamon kívűl semmivel sem ápolja.

Szóval nemtom h attól-e ed az tény hogy jobban nőtt neki:)

16L

2011. márc. 3. 20:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy kaptam végre egy normális választ:)
2011. márc. 3. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, bár ha lenő a hajad amit szőkítettel akkor már igen.
2011. márc. 3. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Az enyém szőkítve volt,és mégis gyorsan nőtt.Minden este lefekvés előtt masszírozd át a fejbőrödet.Fésülködésnél,amennyiben gubancolódásra hajlamos a hajad,használj valami kifésülő balzsamot,hogy ne törd.Nekem ennyi volt a titok :)
2011. márc. 4. 11:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszii kösziii:) Most vettem Serical Latte hajpakolást remélem segít, hogy ne törjön majd a vége:) 3hete vágattam belőle
2011. márc. 4. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Én is azt használom,a zöldet :))
2011. márc. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!