Hogyan kell normálisan kinyomni egy pattanást?
1, a pattanást elve nem lehetne kinyomni...csak a kozmetikusnak, mert ha mi csináljuk olyan hegek lesznek, h el sem lehet őket tüntetni.
A barátnőm már megjárta...visszanőtt neki mindíg és amikor a kozmetikus helyrehozta..azokon a helyken, ahol ő nyomkodta..ott maradt egy halvány rózsaszín folt...ami nem fog már eltűnni.
Úgyh ha mégis kiakarod nyomni otthon, akkor ajánlom az arclemosók, vagy szeszek hazsnálatát. Amik összehúzzák utánna. :)
Csak akkor nyomhatod ki, ha már sárga vagy fehér a teteje. Én úgy szoktam, hogy előtte megmosom rendesen az arcomat is, a kezemet is, majd lecsücsülök a tükör elé, és a két mutató ujjammal próbálom kinyomni belőle a fehér trutymót. De arra vigyázz hogy vér ne jöjjön belőle, és hogy a körmöddel ne sértsd meg a bőrödet! Mert ha sikerül is rendesen kinyomnod a pattanást, utána azért lesz sebes mert a körmöddel megsértetted a bőrödet. Én vagy valami hidratáló, nyugtató krémet kenek rá (pl aloe verás krém), vagy fogkrémet. Bár azt akkor, ha úgy érzem hogy nem nagyon sikerült kinyomnom. Én nem tudom mennyire csinálom helyesen, van amikor másnapra nyoma se marad, máskor meg visszatér mint egy rossz rémálom... Szóval a válasz engem is érdekelne. :/
15/L
letisztítod az arcod, megmosod a kezed és mehet is. én a két hüvelykujjammal szoktam kinyomni(vagy fehér, vagy fekete mitesszer amit már lehet nyomni és még nem gyulladt be) aztán lemosom az arcom és tonik rá. nekem lekopogom még semmi bajom nem volt abból hogy magam nyomom ki. szerintem tudni kell h mikor lehet kinyomni és hogy előtte-utána hogy kell lekezelni. barátomnak is én szoktam nyomni és ő is mondta h ezt nem szabad mert meg fog látszódni és semmi nyom nincs az arcán mióta kezelésbe vettem :P
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!