Miért van az, hogy akár epillálom, akár gyantázom a lábam, mindig marad rajta egy kevés szőr?
Figyelt kérdés
Kozmetikusnál is voltam már gyantáztatni és akkor is maradt rajta szőr! Mit csináljak,hogy nem szúrjon és tökéletesen sima legyen a lábam sokáig? (A szőrtelenítő krémek nem használnak.)2009. febr. 17. 18:22
1/2 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül, nálam is mindig marad szőr. A hab a tortán: egyik nap legyantázom/epilálom, és két nap múlva már bujadozik. Lehet, hogy nem tépi ki tövestől mindet, azért nől ki olyan hamar, de lehet, hogy csak nagyon erős, ugyanis sokat borotváltam. Hónaljammal ugyanez a szitu.
A te problémádra talán a lézeres megoldás, bár bevallom, nem sok mindent tudok róla. De szinte tuti, hogy igen drága.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is pár nap múlva már nő! Majd utána nézek ennek a lézeresnek! Köszi!
2009. dec. 4. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!