Rendbe jön majd a körmöm? Nézzétek meg a képemet, kérlek!
Rövid, szolid műkörmöt csináltattam magamnak, és mikor leszedtem, ilyen lett alatta: [link]
:(
Olyan mintha hullámosan állna a körömágyam, nem olyan szép egyenletes félkörívben mint előtte. És mik ezek a vörös-világos foltok? :( Ugye lenő majd? Rendbe jön? Nektek volt ilyen? Írjatok minél többen!
A köröm folyamatosan nő, tehát rendbe fog jönni!
Ha pedig újra körmöt csináltatnál válassz másik körmöst!
az a reszelgetéstől lett olyan. Aminek nem szabadna olyannak lenni, ha egy igazi jó körmös csinálja a körmöd!
nyugi rendbe jön, pihentesd, ne rakass fel új körmöt:)
Egyszer én is leszedtem és sokat szenvedtem utána, mert tökre puha és vékony volt a körmöm.
Eltelt vagy 4-5 hónap is, mire lenőtt az egész ... :-(
Sajnos áldozata lettél egy kontárnak, aki nem figyelt oda, mikor az alapokat tanulták...a körmöt nem reszelni kell, hanem bolyhozni...nem mindegy.
Csináltathatsz körmöt, de előbb ezt növeszd le, és messzire kerüld el azt, aki ezt művelte Veled.
húú nekem ennél csúnyább volt a körmöm. már kezd helyre állni de én is megfogadtam hogy soha soha többé nem lesz műkörmöm. kb 1 év volt nekem a teljes regenerálódás :) de szedtem sörélesztőt ami sokat segített :)
L*-*
Szerintem reszelés közben megéghetett a körmöm alja, az elektromos reszelő okozta súrlódás miatt. (Gondolom én)
Köszi a válaszokat. Majdcsak rendbe jön egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!