Hajas szalonba érdemes elmenni? Megéri kipróbálni hogy hogy vágnak, festenek ott?
Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata?2011. márc. 3. 06:49
1/3 anonim válasza:
hát egyszer én is kipróbálnám, de ez olyan dolog. Hogy kinézel magadnak egy frizurát, de lehet akármilyen mesterfodrász az illető, pont olyan sosem lesz, mint amit elképzelsz. Mert más a hajszerkezete mindenkinek.
2/3 anonim válasza:
Egyszer voltam, nem érte meg.
Megbeszéltük, milyen hajat szeretnék, ott volt a kép, de véletlen sem lett a hajam olyan, itthon be se tudtam rendesen szárítani, meg amúgy sem éreztem azt, hogy húúúú, de mennyivel jobb lett a hajam, mint máskor.
Nem Hajas csinálta a vágást, csak egy másik fodrász, de akkor is jóval többet vártam.
3/3 anonim válasza:
de éppen ezt írtam az első válaszomban, hogy nem a fodrászt kell hibáztatni, hiába viszel neki képet, tök ugyan olyan a büdös életben nem lesz, mert nincs két egyforma hajszerkezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!