Intimgyantánál mennyire kell kinöveszteni a szőrt?
Figyelt kérdés
most megyek először, de nem tudom hogy mennyire növesszem ki, most lesz 1.5 hete hogy nem borotválom, ez már jó, vagy még várjak vele hogy nőjön és csak utánna kérjek időpontot?2011. márc. 2. 13:25
1/5 anonim válasza:
Te tudod, hogy mennyire gyorsan nő, és most mekkora pontosan.. :)
Minél hosszabb, annál biztosabban kapja ki. De én is volt már, hogy mentem kb. 3-5mm hosszúval.
2/5 anonim válasza:
Szerintem jó,az intimgyantánál fontos,hogy ne legyen hosszú.Én legalábbis azt szoktam ajánlani a vendégeimnek,hogy néhány mm és jöhet nyugodtan.
3/5 anonim válasza:
..mondjuk a logikát én sem értettem, de a kozmetikus csajszi nekem ezt mondta.. :)
bár lehet csak túl röviddel borotválás után akartam betoppanni, és félreértettem?
Epilálógépnél tudom, hogy minél rövidebb, annál kevésbé fáj.. :)
4/5 anonim válasza:
Ha hosszú a szőröd és már göndörödik sokkal jobban fáj a gyantázás és a kozmetikusnak is sokkal nehezebb dolga van! Ezt még magamon is tapasztaltam, hogy kevésbé fáj a fél centissel vagy a még rövidebbel.
5/5 anonim válasza:
Nah igen, a rövid kevésbé fáj.. de megvárni míg göndörödik?? :D ..az azért durva... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!