Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tehetem széppé a hajam...

Mivel tehetem széppé a hajam és hosszabbá természetes úton?

Figyelt kérdés

Arra lenék kiváncsi hogy vannak e olyan módszerek amit házilag is akár el lehet ksziteni amivel szebb, fényesebb és gyorsabban nölne a hajam .

KÖszönöm elöre is aki segit nekem

2009. febr. 17. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
a citromos létől elvileg fényesebb lesz-de vigyázz mert érződik a szaga!
2009. febr. 17. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom az olíva olaj, vagy a méz vagy pedig a tojás segít. A hajad csak magától fog megnőni... Nekem egyszer levágták nyáron, elmentünk nyaralni. Előtte még nem tudtam összefogni, 1 héttel utána már simán....
2009. febr. 17. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugy tudom hogy a tojás v.olivaolaj v. méz fényesiti. A citrom pedig "keményíti"
2009. febr. 17. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Házi praktikát a hajnövesztésre a nem ismerek, viszont van egy nagyon jó kis készítmény!

2008 szeptemberében kezdtem használni. Hogy miért? Azért mert akkor nagyon rövidre lett levágva a hajam! És utáltam!!!! Alig bírtam tükörbe nézni!

Keresgéltem a neten olyan készítmények után ami meggyorsítja a haj növekedését! Nem sokat találtam! De az az egy ami van, nekem nagyon bevált! Nos a FAST- készítményekről van szó!

Szeptemberben kezdtem használni, és most február közepe van, és szinte oroszlánt megszégyenítő sörénnyel rendelkezem! :-)

Lényeg a lényeg a lényeg, amit leírtak róla az mind igaz!

Próbáld ki! Szerintem szuper termék!!

2009. febr. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!