Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet ilyet kapni és...

Hol lehet ilyet kapni és mennyiért?

Figyelt kérdés

Egy páran már írták ezt a " Vozduska " orosz krémet ami elvileg elmulasztja a pattanásokat.Szóval azt szeretném megkérdezni hogy hol,és mennyiért lehet ilyet szerezni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. febr. 28. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
ha serdülő vagy akkor más a helyzet, de ha nem, akkor az ételeiden kéne változtatni.. mert a bőröd azt mutatja, h vmi baj van a szervezetedben.
2011. febr. 28. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
18 vok,és már vagy 5 éve ilyen az arcom.szóval már eléggé idegesít :S ezért kéne ez a krém.
2011. febr. 28. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem ha már a cukrot édességeket fehér lisztet elhagyod az étrendedből, már sokat segítettél magadon.

jah és ne kenj magadra minden szart, hanem mosd az arcod sövénykúti kecsketejes szappannal, mert ez tiszta (vegyszermentes) és nem olyan szappan mint a többi, h szárít, meg egyebek.. a tusfürdőd se érje, az is csak árt neki.

de ha vmit nagyon magadra akarsz kenni, akkor leírhatod a benne lévő hatóanyagokat és akkor leírom h jó-e vagy sem.

2011. márc. 1. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi =) igazából csak ezt a vozduskat akarom kipróbálni,nem szoktam kenni mert tudom hogy esélytelen hogy azok eltüntessék az arcomról a pattanásokat,mert már régen kipróbáltam 2öt amit bőrgyógyász írt fel de persze hasztalan volt.
2011. márc. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!