Szőke haj fehér bőrhöz?
Persze, az észeki népeknek is fehér bőrük van (rosszabb esetben vörös), hozzá szőke hajuk.
Ha a természetes hajszíned sötétbarna, akkor 2 problémával találhatod magad szemben:
1) Vagy valamilyen radikális módszerrel szőkíted ki, ami tönkre teheti a hajad, vagy pedig hajbarátabb festékekkel sem első, sem második alkalommal nem lesz szőke.
2) Már kevéssel festés után nagyon el fog ütni a hajtöved a hajad többi részéről.
Mindennek fényében én a helyedben nem festeném szőkére.
szia,ugyanilyen vagyok mint te. :) zöldes barnás szem, eredetileg barna haj,világos bőr,viszont ugye a szemöldök az sötét.
Hát én is untam a barna hajat, túl egyszerü,és unalmas részemről. Én nekem szőke a hajam már 1és fél éve, és hidd el, nekem megéri. :) imádom..néha néha én is elszomorkodok h 2hét után már látszik a lenövés,de nem para... Nekem 3 festés után lett szép.És a töredezett hajra,zsíros hajra,száraz hajra,mindenre van megoldás. Revalid kapszulától, a bánfi hajszeszek,a ricinus olajtól a gliss kur stb,meg hajvégápolók kenceficéig..:))) Nekem nem vesz el sok pénzt és időt,maximum havonta a tövét befestem,vagy ha már sárgul a hajam akkor az egészet ritkán...meg hát a hajpakolás ( kallos tejproteines )...Ha tényleg szőkét akarsz,akkor hajrá.Jól állna.Nekem is jól áll.:) feltünőő,szép...lehet kicsit több gond van vele de megéri részemről. A szemöldök a lényeg h legyen vékony,íves, és kozmetikussal is befestheted világosabb szinüre pl.
egy szó mint száz : inkább magadra hallgass,de ha tényleg unod a barnát,szerintem válts:)..pussz..17/L
én is hasonló vagyok, és csak a szőke áll jól, mindenkinek ez tetszik csak rajtam, pedig már mindent kipróbáltam:)
a szemöldökömet néha ugyanúgy befestem szőkére mint a hajamat. néha meg csak kiszedem vékonyra, úgy is jó. a lényeg hogy vastag sötét ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!