Mit tehetnék még? Légyszi sokan írjatok, mert már nincs semmi ötletem:/
Szőke vállig érő hajam van. Már nem is vasalom(6hónapja), 3hete vágattam belőle, minden hajmosásnál használok hajpakolást és hajvégápolót is. A hajamat fodrásszal festetem mindig, ammóniamentes festékkel és mindig csak a tövét. Szeretnék végre én is szép hosszú hajat. Mit tehetnék még, hogy egészséges és szép hosszú hajam legyen?
19/L
Velem is ugyanaz a helyzet, mint veled. Csak én még mindig vasalom.. A Revalid tényleg segít, sokat nőtt tőle a hajam, de ugyanúgy töredezik... Én is kipróbáltam már amit csak lehet, hogy ne legyen száraz és töredezett a hajam, de nem használt semmi. A Revalidtól a teteje szépen fénylett és csillogott, de a hajvégek ugyanolyan szárazak. Én már beletörődtem, hogy nem lesz soha szép, hosszú hajam max talán ha visszafestetném. (Bár akkor is folyamatosan festeni kéne, mert a szőke ledobja a barnát.) Szóljon valaki, ha megtalálta a megoldást!!!
17/L
A ricinus olaj nagyon ment egy időbe itt a fórumon, mindenki agyon dicsérte, próbáljátok ki ti is. :)
Amúgy mellékesen:
Nem egy fodrásznál megfordultam már, mert a hajvágási technikájuk nem tetszett. Viszont a festésre mindegyik azt mondta, hogy NEM LÉTEZIK ammóniamented hajfesték, ez olyan mintha azt mondanád, hogy iszol egy kupica pálinkát amiben nincs alkohol ... értelmetlen. :)
Nekem fodrász mondta,h vagy szőke leszek és rövid marad a hajam vagy sötétebbre váltok és hosszú. (hátam közepéig ér most)
Revalid, Biovanne (kapszulákról jókat hallottam, a samponjaikról kevésbé) esetleg meg a dmbe vannak német termékek (vmi gesunde Haar), érdemes megnézni azt is.
szerintem nem lesz nagyobb az étvágyad!:)
Viszont 1 kúrát végig kell csinálni. 60 v 100 szemes kiszerelésbe vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!