Mit csináljak, ha a gyantától lejött a bőr a szám fölül? Mit tegyek, hogy holnapig elmúljon?
A körömvirág krém hámosító, de az igazi "csodaszer" az aloe vera gél! Nekem van egy pár cseréppel, ezért ha pattanás (vagy a kinyomás helye, heg stb.) vagy más van rajtam csak letörök egy levelet és a géllel bekennem. Reggelre szinte teljesen elmúlik...
Hűsítsd jéggel (de ne fagyaszd!) a pirosságot. Ha nem múlik el reggelre, akkor kend be vékonyan krémmel és rá az alapozó...
egyszer én is így jártam. nagyon ciki tud lenni, tudom:) de szerintem ne alapozózd le.
én is tettem magamra egy kiló sminket, de úgy fájt, hogy le is dörzsöltem magamról, és elég hülyén nézett ki egy szétmaszatolt piros folt a szám felett. az a fontos, hogy minél hamarabb regenerálódjon a bőröd. és csak úgy tud, ha oxigént kap. éjjelre kend be jó vastagon, és reménykedj:) nekem kellett pár nap míg teljesen elmúlt. garbót és sálat hordtam, jó magasan felhúzva, h takarja a számat :)
Na, csak úgy bejelentem, hogy már alig látszik, csak egy nagyon-nagyon picit! Holnapra egyáltalán nem fog!
Ha valakinek hasonlo baja lenne, akkor megsúgom, hogy az Alsol nevű krém nagyon sokat segít!!! Jó vastagon bekentem suli után és amikor kopott lefele ( vagyis beszívódott ) azonnal kentem... A suliba pedig hintőport tettem rá, kicsit halványította, de nem 100%-osan tüntette el természetesen...
Köszönöm mégegyszer a segítségeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!