Mit tehetek a hajtöredezés ellen? Nem szeretném vágatni?
estem a hajam-szőkére. tudom,nagyon káros,de nagyon tetszik ez a hajszin. eddig már 4szer festettem. és hát sajnos nem figyeltem eleinte a rendes apolasra,és ezt megjártam. angyon töredezett a hajam. könnyü lenne,ha csak le kellene vagni pár centit a hajamból,de mivel itt rövid,ott hosszu,nem egyenletes,és nem szeretnek rövid hajat:( növesztem a hajamat,derekig érőt szeretnék,de szerintem nem nagyon nő mostanában,mert állandoan törik,ha fesülködöm. pedig mostanaban minden hajmosas utan hasznalok balzsamot a hajvegekre.
nem tudom mitévő legyek. olvastam,h ha olivaolajat teszek a hajra,az segit.csak enmtudom,h akkor is,ha már töredezett,vagy ez csak megelőzési módszer... mint mondtam,nem tudok lemondani a hajfestésről,és vágatni sem szeretnem a hajam. valaki esetleg valami tapasztalattal tudna segiteni?:)
és még egy kerdesem lenne: ha mondjuk olivaolajat teszek a hajamra,akkor azt eleg samponozas előtt ratenni? mert gondolom utana olyan olajos szerkezete lenne a hajamnak. és akkor hajmosas utan meg balzsamot is hasznaljak?
légyszi ne gondoljatok buta szőkének,köszi :D
ha nagyon szembetünő pár töredezett hajszal,azt levagom magamnak,de ha az egeszen szeretnek ,,allitani,, akk valoszinu vallig erő hajam lenne :/
még várok válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!