Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetek a hajtöredezés...

Mit tehetek a hajtöredezés ellen? Nem szeretném vágatni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 16:23
 1/5 A kérdező kommentje:

estem a hajam-szőkére. tudom,nagyon káros,de nagyon tetszik ez a hajszin. eddig már 4szer festettem. és hát sajnos nem figyeltem eleinte a rendes apolasra,és ezt megjártam. angyon töredezett a hajam. könnyü lenne,ha csak le kellene vagni pár centit a hajamból,de mivel itt rövid,ott hosszu,nem egyenletes,és nem szeretnek rövid hajat:( növesztem a hajamat,derekig érőt szeretnék,de szerintem nem nagyon nő mostanában,mert állandoan törik,ha fesülködöm. pedig mostanaban minden hajmosas utan hasznalok balzsamot a hajvegekre.

nem tudom mitévő legyek. olvastam,h ha olivaolajat teszek a hajra,az segit.csak enmtudom,h akkor is,ha már töredezett,vagy ez csak megelőzési módszer... mint mondtam,nem tudok lemondani a hajfestésről,és vágatni sem szeretnem a hajam. valaki esetleg valami tapasztalattal tudna segiteni?:)

és még egy kerdesem lenne: ha mondjuk olivaolajat teszek a hajamra,akkor azt eleg samponozas előtt ratenni? mert gondolom utana olyan olajos szerkezete lenne a hajamnak. és akkor hajmosas utan meg balzsamot is hasznaljak?

légyszi ne gondoljatok buta szőkének,köszi :D

2011. febr. 27. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vágatsz rendszeresen egy picit a végéből törni fog, csimbókos lesz és össze fog gabalyodni.
2011. febr. 27. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:

ha nagyon szembetünő pár töredezett hajszal,azt levagom magamnak,de ha az egeszen szeretnek ,,allitani,, akk valoszinu vallig erő hajam lenne :/

még várok válaszokat :)

2011. febr. 27. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Márpedig töredezett hajon csak az olló segít. Egy az, hogy ha szanaszét van törve kötve hiszem, hogy megnőne a derekadig, a másik fele pedig, hogy elképesztően csúnya lesz. Rajtad áll a döntés, de én azt javallom, ne áltasd magad, szabadulj meg a csúnya résztől, és kezdj új lappal. Utána már használhatsz rá mindenféle kenceficét, hogy megelőzd a bajt.:)
2011. febr. 27. 18:48
 5/5 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam, annyi különbséggel hogy a hajam nem festéstől, hanem vasalástól volt töredezett..Imádtam a hajam hosszát, már-már nekem is a derekamig ért, de sajnos a végei nagyon csúnyák voltak a töredezéstől. Szintén olyan volt a hajam, hogy elől rövidebb, hátul hosszabb, sehol sem volt egyformán hosszú, és nagyon féltem hogy esetleg túl rövid lesz. Aztán egy idő után beláttam, hogy jobb ha levágatom és aztán kedvemre növelhetem..Elég sokat ki kellett vágni belőle..Ahogy mondod, nekem is picit a vállam alá ér. Szokatlan, és nem annyira szeretem, de megnyugtat, hogy legalább egészséges, és most minden praktikát alkalmazni fogok. :) Sok sikert a döntéshez!:)
2011. aug. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!