Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha olyan frufrut akarok ami a...

Ha olyan frufrut akarok ami a homlokomon van teljesen. Mármint nem féloldalas, de a hajam kettéesik mivel tudnám megoldani hogy középenmaradjon?

Figyelt kérdés

na szóval...xD

középen elől van a forgóm de ilyen frufrut szeretnéj: [link] de mivel ott van a forgóm két oldalra esik. hogy tudnám megállítani igy?

2011. febr. 26. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a baj..és sajnos semmivel..egy ideig megmarad..úgy megtudod csinálni, de aztán szétmegy és eggyi volt...főleg ha fúj a szél, mint nyáron a balcsin ugye meg ilyenek.. :SS
2011. febr. 26. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is középen van a forgóm épp ezért kell szenvednem az oldal frufruval.
2011. febr. 26. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
na akkor végkép fel kell adnom?:S se hajvasaló, hajlakk hajzselé, hajszárító?:S
2011. febr. 26. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
mert ezek mindig nálad vannak az utcán, tóparton, randin, színházban..?
2011. febr. 26. 23:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem de indulás előtt igen xD
2011. febr. 27. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem oldalt van forgóm és szétesik...szerintem nem fogod tudni megcsinálni...én is nagyon sokat szenvedtem vele, de a hajam nem engedett...:\ csak görcsölni fogsz egész nap, hogy "úristen jól áll a hajam? nem jött szét?" és ez nem éri meg... van ezer más nagyon jó frufru, válassz másikat, mert ez nem fog összejönni.. sajnálom.
2011. febr. 27. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondj le róla. Megcsinálhatod minden reggel, lakkozhatod, habozhatod, csak annyit érsz el vele, hogy tiszta pattanás lesz a homlokod, zsíros a hajad, és mire beérsz munkába/suliba/randira/akárhova, már szétáll... Bocs, de úgy látom, egybehangzóak a tapasztalatok. :D
2011. febr. 27. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos :D azért köszi mindenkinek;) viszont ha már itt járunk... Olyan hajjal akartam ilyen frufrut mint Selena Gomeznek a rövid haja...viszont mellé neki oldalas frufru van... Azzal is jó?
2011. febr. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!