Valaki, hozzáértő, tudna segíteni? Nem olyan lett, a hajam, amilyet szerettem volna! (sötétből lett szőke)
Csütörtökön festettem a hajamat, leszívattam a barnát és szőkét akartam. Ehelyett narancssárgás,rézvörös lett a hajam színe. Nem bírom elviselni, nem érzem magam jól benne. Ha egypár nap múlva befestetem világosbarnára, az nagyon károsítja a hajam, vagy hajvégem? (Annyit bevállalok, hogy a végéből vágatok, ha letörik.) Hány napot kell várnom? 3nap elég?
Előre is köszönöm a segítséget.
NNN
Közlöm, ha már elfelejtettem beleírni, és félreértés esett, FODRÁSZ csinálta! ;)
És nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy az én hajamat nem fogja meg olyan egyszerűen ez a szín. És ezért jobban szeretném vissza a világosbarnát. Remélem így már érthetőbb:) Az első válaszolónak pedig köszönöm a tanácsot!:)
Akkor elnézést kérek, ez nem derült ki egyértelműen a kérdésből.
Mindenesetre nem a hajaddal van gond, mert egy jó fodrásznak BÁRMILYEN hajat tudnia KELL olyanra festeni, amilyet a vendég szeretne. Válts fodrászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!