Mit vegyek a hajamra?
vanank különböző hajpakolások amik dussá teszik ....de nem túl hosszú hatásúak ..viszont én tudok egy-két házi praktikát amitől garantáltam el kezd nőni a hajad és sűrűsödni:1.-keverj össze ,egy tojást,olivaolajat,szőlőmagolajat,tejet,mézet...és dörzsöld a fejbőrödbe majd rakj a hajadra egy neilon zacskót és kicsit melegítsd meg hajszárítóval aztán tekerd be a fejed egy törcsivel és amég csak eltudod vselni hagyd a hajadon(nem túl kellemes de hatásos)
2.vegyél csalán teát,vagy szedj..aztán forrázd le és ezzel a lével öblítsd áta hajad és masszírozd a fejbőrődbe(ez is hatásos ...láttam az eredményét)
3.ismerek egy storit volt egy néni aki nagyon kopaszododtt de aztán elkezdte béres cseppel bedörzsölni a fejbőrét és újra elkezdett nőni a haja
és egyébként az orvos is ír ki hajhullás eleni szeszt amit a fejbőrbe kell dörzsölni ,serkenti a hajhaygmákat éselkezd dúsabb lenni a hajad,+ trükközhetsz a hajszárítással is ..vegyél egy körkefét és hajszárításnál emeld meg a hajad és úgy szárítsd,a hajtövedre kenj egy kis hajhabot még szárítás elött ..remélem segítettem ...ha van még kérdésed írj :)ha kipróbálod a módszereket létszives tájékoztass a hatékonyságáról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!