Milyen hajlakkot vegyek?
Sokat kipróbáltam már. A Pantene extra erős nagyon jó, de borsos ára van. A Taft extra erősből van egy fekete-lila: Jó az is, csak vénasszonyos szaga van. Van egy fekete-piros: Annak meg férfi illata van. A Mülleres Aiko extra erős sem annyira rossz, de ha picit többet fújsz véletlenül, akkor az már menthetetlenül meglátszik a hajon, és jártam már úgy vele, hogy szinte tele volt a flakon, de a hajtógáz meg kifogyott. Meg nem is permetez valami szépen. Van hogy az ujjamra is ráfolyt a hajlakk. Ezt nem igazán ajánlom.
Most Isana hajlakkot vettem (Rossmannos), az extra erőset, fekete doboza van. Ez tényleg nagyon jó! Olyan illata van mint régen az Impulse-tól a Zen-nek. Szépen, permetez, jól tart, és nem látszik meg a hajadon. Szerintem visszamegyek, és veszek még vagy kettőt. Éppen akciós, 399 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!