Ha a narancsbőr egyszer már kialakult, el lehet tüntetni, vagy csak megelőzni lehet?
Figyelt kérdés
Egy kicsit narancsbőrös a combom, de nem olyan vészes.Nemrég életmódot váltottam, egészségesen táplálkozok, sok folyadékot iszok, megiszok 2,5-3 l vizet is, és heti 3-4x járok konditerembe.Ha így folytatom el tudom tüntetni a narancsbőrt, vagy még így sem lehet?Amúgy ezekben a narancsbőr elleni krémekben nem nagyon hiszek, és már próbáltam is egy párat, de semmi változást nem vettem észre.2011. febr. 25. 06:15
1/5 anonim válasza:
Sajnos a rostok már elszakadtak így eltűnni nem fog,de sokat lehet segíteni rajta.Amit leírtál tökéletes,de még segít az infraszauna,testtekercselés illóolajokkal.Halványodni fog, utánna optikailag a barnább bőrszín ajánlott.
2/5 anonim válasza:
Folytasd,igen! Kis változást észlelni fogsz,de szép "bababőröd" nem lesz sajnos. :\ Van még testtekercselés,meg különbféle illóolajos masszázsok,amit kipróbálhatsz.
3/5 anonim válasza:
Ne keverjétek össze a terhes csíkokkal a narancsbőrt, a kettő nem ugyanaz. A terhes csíkok(striákok) amiket nem lehet sehogy sem eltüntetni,azok fognak csak halványulni,kifehéredni az idők folyamán. A narancsbőrt remekül lehet kezelni, speciális masszázzsal, rengeteg folyadékkal, tornával s egészséges életmóddal. A kerékpározás és a futás legmegfelelőbb. A karfiol bőr( narancsbőr) lehet genetikai eredetű is,vannak nagyon sovány lányok,kiknek van, s nagyon kövérek,akiknek nincs narancsbőrük.Ez van, a női lét átka.:) El lehet tüntetni,ne aggódj,csak erőfeszítés kell hozzá!!
4/5 anonim válasza:
Én csak 16 éves vagyok. Nem akarok nagyképű lenni, nem is azért írom, de nagyon szép fenekem van. Örököltem is, de rengeteget tornáztam, és edzettem, hogy még szebb, és formásabb legyen. Mégis terhes csíkok jelentek meg rajta (Nem narancsbőr.) egyre több, és egyre jobban látszanak. Semmit sem tehetek ellene, és akármikor fürödni megyek, vagy levetkőzöm, rám jön a sírás, hogy mennyit tettem azért, hogy jól nézzen ki, és mégis milyen csúnya.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát igen, nekem narancsbőröm van, nem terhességi csíkom, de remélem, hogy legalább valamennyire javulni fog, nem baj, ha nem tűnik el teljesen.Amúgy utolsó sajnállak, hogy tényleg ennyit tettél érte, de nem értem, hogy alakult neked ki, mert a stria az nem hízástól alakul ki, vagyis megreped, megnyúlik a bőr?
2011. febr. 25. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!