Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Nektek tetszik ha egy...

Fiúk! Nektek tetszik ha egy lány összeköti a haját?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem merek úgy menni a suliba, pedig most már úgy kellene, mivel nem akarom vasalni állandóan :)
2011. febr. 24. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Lány vagyok de szerintem menj nyugodtan :) én is szoktam, sőt nekem általában azt mondják jobban is áll ha összefogom, vagy feltűzöm vagy valami xD állítólag jobban érvényesül az arcom :D

amúgy hány éves vagy?

2011. febr. 24. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:
15 :)és köszönöm :D
2011. febr. 24. 20:06
 3/6 anonim válasza:
Szia! Én kifejezetten szeretem ha össze van fogva egy lánynak a haja, mert tényleg jobban látszik az arca és teljesen más lesz a kisugárzás. Nem "bújik" a haja mögé. Szóval nyugodtan menj úgy ;) 17F
2011. febr. 24. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
emugy 3év alatt 2szer fogtam ossze a hajamat, de a fiuknak ugy latszik tetszett :)
2011. febr. 24. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
ezt ne vedd sértésnek most, de ha szép az arcod, pl nem túl széles, ilyemsi akkor fogd össze nyugodtan, de ha nemigazán, akkor az hogy összefogod csak kiemeli
2011. febr. 24. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2011. márc. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!