Több helyen olvastam, hogy a Panthenol spray jó hajnövesztésre is. Ma próbáltam ki először. Aki használja, meddig kell a fejen hagyni? Törölközőbe csavarjam addig amíg rajta van? Ki kell mosni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 17:50
1/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ráfújom, belemasszírozom, törölközőbe csavarom, és kb. fél órát rajta hagyom. Én fél óra után hajat szoktam mosni, de előfordult már, hogy csak másnap reggel mostam meg! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Én csak 15 percet mertem rajta hagyni :)
De csak sima vízzel mostam le utána. Te szoktál még ezek után valamilyen balzsamot használni? Köszi a választ!
2009. febr. 15. 18:55
3/6 anonim válasza:
Igen, és rendesen samponnal megmosom, aztán balzsamot teszek rá- bár én főleg csak a hajam végére szoktam tenni, a többi részt csak a kezemen maradt balzsammal átsimítom. :)
4/6 anonim válasza:
Esetleg szerintem valami vitaminnal próbalkozz , ugyanis a hagyhajmától függ a haj növekedése . Szerintem a hajadra hiába fújod , mert a hajnovekedése is "belülről" fakad szerintem ...
5/6 A kérdező kommentje:
Igen ,,belülről,, is szeretném táplálni a hajam, kovaföld kapszula szedésére gondoltam.
Köszi, hogy írtál :)
2009. febr. 16. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!