Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kerek arcformát hogy lehet...

Kerek arcformát hogy lehet optikailag hosszúkássá tenni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 21:48
 1/4 anonim válasza:

Nem nagyon értek hozzá, nem vagyok fodrász, de azt gondolom, hogy ha a haj vállig ér, kicsit tépett és belelóg enyhén a homlokba, az szerintem nyújtja az arcot.

Szerintm nem jó, ha lapul a fejre, legyen megemelve az egész frizura.

2011. febr. 23. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, azt szokták mondani, hogy ha oldalról belefésülöd az arcodba a hajad, akkor az nyújtja. mondjuk ez logikus is, mivel ugye így két oldalt "levág" az arcodból...plusz szerintem ha összefogod a hajad, akkor kicsit tupírozd fel elöl, ne szorosan kösd össze.
2011. febr. 23. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha hosszúkás fülbevalót hordasz, az is kicsit nyújtja.
2011. febr. 23. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Plusz még lehet a pirositóval is csalni, már ha fested magad. :)

Úgy csináld, hogy "beszívod" az ajkaidat és akkor keletezik egy kis mélyedés az arcod két felén és oda kell bekenni a pirositót. :)

2011. febr. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!