Szőkéből barnát? Lent.
Figyelt kérdés
Most szpke hajam van.. elég vékonyszálú.. mégjobban tönkremgy és amúgy sincs sok hajam..át akarom festetni barnára.. első festésre sikerül szerinted? nem lesz fekete ? nem lessz foltol? mármint a lenőtt hajat nem más színűként fogja be? sötét barna a hajam, szerintem olyen másfél 2 centi le van nőve..félek hogy azt feketére fogná be.. Ilyen hajszínt szeretnék:
ilyen van most: [link]
2011. febr. 22. 18:04
1/4 anonim válasza:
Ez inkább vörösesbarna hajszín, amit linkeltél. Nekem is ilyen színű a hajam most, az eredeti meg sötétebb barna. Én a perfect mousse-al festem, és nekem nem sötétíti be.
2/4 anonim válasza:
A tövét ne festesd be, amúgy sötétebb lehet a színe, de ha normál samponnal mosod egy párszor a hajad akkor szépen ki fog kopni.Amúgy amikor nekem is be lett festve a hajam barnára, akkor foltos lett, és még mindig vannak benne foltok, talán a fodrász tudna vágni olyan hajat, amibe nem látszana.
3/4 anonim válasza:
Ez a perfect mousse jó lehet, mert olyan mintha hajat mosnál, tehát nem biztos, hogy foltos lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
nem akarok vágatni mert ígysem túl hosszú a hajam..eddig póthajam volt, szőke hátközépig érő..de ráuntam..://
2011. febr. 22. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!