Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a vörös hajról?

Mi a véleményetek a vörös hajról?

Figyelt kérdés
Csak úgy általánosságban kérdezem:) Elsősorban a festett vörösre gondolok. Nektek tetszik? (Persze tudom, ez arctól függ, hogy kinek mennyire áll jól... de értitek). Köszi!:)
2011. febr. 21. 17:50
 1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon természetellenes, kevés embernek áll jól. Nekem is volt, de utólag megbántam. Szerintem legjobb a természetes, sőt, ma már majdnem kuriózum, ha valakinek nincs festve a haja :D
2011. febr. 21. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már vörös hajam...padlizsán(lilás) színű is...megbántam mert nem tudtam semilyen színű hajfestéket ráfesteni...világos barnát.sötét barnát ledobta...szőke melírozástól répa színű lett az egész hajam...a fekete befogta...a feketére meg ráfestettem egy sötét barnát ami kb. megegyezik az eredeti hajszínemmel úgyhogy most hagyom lenőni... ma már az a "menő" akinek nincs festve a haj és eredeti színű...mármint én ezt veszem észre...hogy sok ember már akkor különleges...:)

de egyébként magával a vörös hajjal nincs bajom...szép volt amíg nem kezdett el kopni és lenőni...bár nem kell olyan sűrűn festeni mint pl a szőkét vagy a rózsaszínt...

más hajszínről nem tudok tapasztalatot mondani mert csak ilyen színű volt eddig a hajam...:)

2011. febr. 21. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem most az van, de várom, hogy újra szőke lehessek.
2011. febr. 21. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Hm szóval itt mindenki megbánta:):D

Szerintem a festett csak néhánynak áll jól nem mindenkinek.

Ezt is tudni kell viselni.

2011. febr. 21. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Pl kiknek áll jól?

(arctípus, szemszín, bőrszín, stb.)

2011. febr. 21. 20:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Hmm:) Én eddig csak pozitív kritikákat kaptam rá, bár az osztálytársak/barátok véleménye mint tudjuk, nem mindig mérvadó..:) Nekem világos bőröm van, és nagy kék szemeim, állítólag kiemeli őket:)
2011. febr. 21. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Pl kiknek áll jól?

(arctípus, szemszín, bőrszín, stb.)

Hm.Hát szerintem inkább a világos bőrűeknek áll jól a kék vagy a zöld szeműeknek.

2011. febr. 21. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:

én alapvetően barna vagyok porcelánbőrrel és zöldesbarna szemmel. alapból volt egy incuri vörös a hajamban, a nagyon erős napsütésben látszott. arra erősítettem rá egy kis vörös színezővel és nagyon szép lett. nem nagy változás, de mondjuk nem is akartam nagyon nagyot. :)

21/L

jah és eddig csak dicsérték a hajszínem:)

2011. febr. 22. 15:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem világos barna a szemem és az arcom is világos és mindenki szerint jól áll így. :)
2011. febr. 23. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
vörös? hát persze! :) mondjuk én inkább a természetesebb árnyalatait szeretem, de van, akinek a pirosas is jól áll. akinek pedig alapból vörös a haja, az egy hatalmas mázlista.
2011. ápr. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!