Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb.10cm hosszú a hajam. Egy...

Kb.10cm hosszú a hajam. Egy héten belül 40cm-est szeretnék. Mennyibe kerül? Tudtok valakit ajánlani Bp. XXII. kerületben? Az sem baj, ha olcsó.

Figyelt kérdés
Írjatok a hajfelvarrásról,előnye,hátránya,mennyiért csinálták neked?
2009. febr. 14. 14:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem tudok ajánlani abban a kerületben, de árakat nagyjából tudok. 40cm európai haj 40-60 ezer Ft lesz súlytól függően. Ha valami másodosztályú indiai vagy ázsiai hajat szeretnél (amit nem ajánlok semmiképp), azt megúszod a feléből. A felvarrás általában 3 sor, soronként szintén általában 2500Ft. Ha festeni kell az plusz költség, tehát fel kell készülni anyagilag rendesen. Én 120 ezer Ft alatt nem fizettem még 50 és 60cm hajért varrással és festéssel budapesti szalonban. Előnye az, hogy gyönyörű tud lenni, ha tönkremegy a haj, akkor simán vehetsz másikat ami szép. Hátránya: kikoptatja a saját hajad, húz, sok idő megszokni, viszket, csúnya mikor kopik a póthaj. Nekem 7-8 éve van és annyira megritkult a saját hajam tőle, hogy már nem tudok meglenni varrás nélkül, pedig szépen lenőtt a saját hajam olyan hosszúra, mint maga a haj. Így utólag mindent összevetve sem bántam meg, mert vállig érő hajból azonnal derékig érő lett és imádtam/imádom.
2009. febr. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!