Mit csináljak a fehér gennyes pattanásokkal, ha maguktól nem múlnak el?
Mindenhonnan azt hallom, hogy ne nyomjam ki, mert elfertőződhet és csak rosszabb lesz. Viszont ha nem nyomom ki, akkor a fehér, gennyes nagy pattanások nem múlnak el maguktól! Akár hetekig is képes ott lenni az arcomon, ha nem nyúlok hozzá.
Ha kinyomom, akkor igaz hogy eleinte csúnyább, de hamarabb begyógyul, mintha arra várnék hogy magától tűnjön el a pattanás.
1000 féle szert kipróbáltam már, egy sem segít, ugyanúgy jönnek rám sorban a pattanások... a bőrgyógyász által felírt gyógyszerek sem segítettek.
Kozemtikushoz járok, de annyi pénzem nincs, hogy az összeset ő kinyomkodja nekem, naponta jönnek elő újak... :S
Szerintem udorítóak a gennyes pattanások a fejemen, de ha nem szabad kinyomkodni, mit csináljak? :S
hát én azt ajánlanám, hogy lehet kapni arcszaunát(vagy ha azt nem szeretnél venni akkor főzöl kamillát) és gőzölsz vele utána rögtön megmosott tiszta kézzel tükör előtt szépen elkezded kinyomkodni őket, majd ha érzed h szárad a bőröd újra gőzölsz egyet és kinyomod őket. aztán amikor végeztél áttörölheted az arcod kamillás vízzel. az nyugtatja a bőrt. azért ezt ajánlom mert azt mondtad a krémeid nem váltak be... ezzel talán egy próbát megér. meg nem tudom h miként étkezel mert ugye az is sokat számít, mennyit iszol.. stb.
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!