Elkezdtem borotválni a hasamat. Valami megoldás?
Sóval elkezdtem még régebben borotválni a hasamat.Igen nagy hiba volt!Tudom én is már így utólag.Aki azért ír,hogy leoltson köszönöm nem kérem: )
Szőkíttetni nem lehet valahogy?Olvastam a szőkítő poros cuccot: D
Gondolom nem csak én vagyok ebben a helyzetben.előre is köszi.
Szerintem jobb lenne, ha elkezdenéd gyantáztatni, vagy epilálni. A gyantázástól meggyengülnének, és egy idő után már nem nőnének a szőrszálak.
Én most epilálom, előtte gyantáztam. Nem kellemes, de ki lehet bírni. :)
gondoltam ezekre,de még úgy érzem nem vagyok ezekhez az eszközökhöz elég nagy.15/L vagyok nem rég töltöttem be.
Meg azt sem tudom,hogy hogy is kezdjek hozzá..anyám előtt kicsit cinkes lenne a dolog szóval nem tudom..ezért gondoltam volna a szőkítésre.
Meg most felőlem még marathat úgy,de nyáron strand meg minden uhh..bele sem merek gondolni: /
A korod szerintem pont jó ehhez. Máshol is borotválsz? Ha azt tartod cikinek, hogy a hasadat akarod szőrteleníteni, akkor esetleg vesd fel anyukádnak a témát, hogy gyantázni szeretnél, vagy epilálni, és kérd ki a segítségét, és nem muszáj beszámolnod arról, hogy hol szeretnél szőrteleníteni.
15/L
igen máshol is.Hónalj+bikinivonal
botorvával
köszi az eddigi válaszokat :)
*borotvával xD
bocsánat: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!