Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Certain Dri izzadásgátlóról...

Certain Dri izzadásgátlóról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mielőtt jönne egy angol tudor, jól írtam le.

Az antusoduricát már próbáltam, de nagyon kimarja a bőrömet, ha kevesebbet rakok, akkor meg már nem hat..

Erről a termékről olvasok egyre több jót és érdekelne, hogy használja-e itt valaki. Ha igen, akkor hol vásárolta, mennyiért (úgy tudom csak neten rendelhető), és végül, hogy a nappali és az éjszaka izzadásgátló szünteti meg az izzadást véglegesen?

Köszi.

2011. febr. 18. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Egy időben én is gondolkoztam rajta, hogy megvegyem, de aztán olvastam valahol, hogy kb. ugyanaz az összetétele mint a SA-nak, szóval én nem vettem meg végül. Ha te megveszed majd írd meg a tapasztalataidat!

Amúgy nekem ez vált be: estére SA (nem szabad beledörzsölni a bőrbe, akkor csípni fog), reggel zuhany közben lemosom, utána kenek rá stift deot (mostanában a rózsaszín Rexona 48H-t, de a többi Rexonával is elégedett vagyok) ha még napközben szükségesnek érzem akkor mégegyszer deozok. Ezen a héten elkezdtem szedni búzafű kapszulát, mert abban van klorofill és az állítólag belső izzadásgátló/testszag gátló. Erről még nem tudok nyilatkozni, még csak most kezdtem.

Menj el a háziorvosodhoz, kérj beutalót pajzsmirigy vizsgálatra, a túlzott izzadás lehet betegség jele is! Én csak simán izzadós vagyok, de azért jobb ha kivizsgáltatod magad, lehet, hogy kapsz valami gyógyszert ami segít.

Remélem tudtam segíteni valamiben.

2011. febr. 18. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Hol szerezted be a búzafű kapszulat és mennyiért?:) Kipróbálnám én is, és ha minden kötél szakad, beruházok egy Certain Dri-ra, csak ugye az jóval nagyobb tételű, mint a többi izzadásgátló..

2011. febr. 18. 21:57
 3/3 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vált be , nem ér semmit.
2014. jún. 29. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!