Milyen a La-roche-posay márka?
Figyelt kérdés
Milyenek ezek a termékek? Főleg az Effaclar termékcsalád érdekel.2011. febr. 17. 19:08
1/2 anonim válasza:
Csodát ne várj tőle.
Nekem adott a bőrgyógyász belőlük termékmintát (Sotret szedése után), azokat használtam hónapokig, de utána nem vettem mert nagyon drága.
(Naptejük viszont nagyon jó.)
Most Neutrogena bőrradírt használok (grapefruitos) na ezt imádom. Na, nem azért mert ettől nincsenek pattanásaim azt csakis a gyógyszernek köszönhetem.
2/2 anonim válasza:
Nekem nem különösebben használtak, amikor rossz volt a bőröm, kivéve az AI-t, az elég jó, de önmagában nem sokat ér. Most a lemosót használom, főleg mert viszonylag tiszta kozmetikumok, de pattanásos bőrre a teafa szappant ajánlom. Arckrémből pedig a Vichy Normaderm nappali jobban bevált, viszont én úgy tapasztaltam, hogy a problémát magát nem oldják meg, utána, "fenntartani" a helyrejött dolgokat nagyon jók lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!