Ha csupaszra borotválom magam, ott lent. És hagyom visszanőni akkor állitólag teljesen ellepi! Ez igaz?
Figyelt kérdés
írta: férfi2009. febr. 12. 19:25
1/6 anonim válasza:
Márhogy a pénisz is ugy mindent? Nem.
2/6 anonim válasza:
??
Úgy érted, sűrűbb lesz-e? Igen, kicsit sűrűsödhet és vasagodhat a szőr.
3/6 anonim válasza:
Én régóta borotválom de csak annyit tapasztaltam,hogy egyre gyorsabban nő vissza.
5/6 anonim válasza:
:DD
Ha már felnőtt férfi vagy akkor kb. ugyanolyan szőr lesz, mint előtte.
Ha még fiatal fiúka, akkor egyébként is erősödhet, tehát nem kell a borotvára fogni.
Hogy érted, hogy teljesen ellepi? Magára a péniszre nem fog szőr nőni, mert ott nincsenek szőrtüszők, tehát érted valamiből ki kell neki nőni. A szádon sincs szőr, mert nincsenek szőrtüszők. Na az is kb. olyan. Tehát borotválhatod nem lesz utána olyan rettenetes, ha abbahagyod.
6/6 anonim válasza:
Ja de várj... magát a "brét" nem kell borotválni :DD
utolsó vagyok, csak a végén félreérthetően fogalmaztam, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!