Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlzott izzadás ellen mit...

Túlzott izzadás ellen mit használjak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15éves lány vagyok és nagyon nagyon izzadok, a foltok miatt nem tudok felvenni olyan felsőt, amilyet szeretnék. Már próbáltam sok dezodort, az antisurodica-t (lehet rosszul írom) is, de nem használt. orvos azt mondta az idegrendszerem miatt lehet, de azt nem tudjuk szabályozni, felírt nekem antisurodica-t aztán ennyi. valaki mondjon valamilyen módszer a foltok ellen, lécci, csak ne műtétet, mert azt nem nagyon vállalom be..
2011. febr. 15. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de tini korban ez teljesen normális. Én is nagyon izzadtam 15 évesen, huszonéves koromra viszont sokat javult a helyzet.

A dezodorok az izzadságot nem szüntetik meg, csak azt akadályozzák meg, hogy izzadság szagod legyen.

Esetleg annyit tudsz tenni, hogy naponta 2szer zuhanyzol, 100% pamut ruhákat hordasz, szőrteleníted a hónaljadat és erős dezodort használsz.

Ja és azt mondják a zsálya tea kicsit csökkenti az izzadást. Egy próbát talán megér.

[link]

2011. febr. 15. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha feszült, ideges, stresszes vagy, jobban izzadsz. Az is befolyásolhatja a testszagot, hogy mit eszel. Próbálj nyugodtabban élni, kiegyensúlyozottabban.
2011. febr. 15. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Hideg citromos, vagy almaecetes vattapamaccsal kend be a hónaljadat, fürdés után. Használj mentholos hintőport. Az esti fürdővizedbe öntsél zsálya teát,vagy zsurlót, esetleg tölgyfakérget. Ne hordjál műszálas ruhát. Ha idegi eredetű az izzadásod, jó ha napi szinten fogyasztasz a következő gyógyteákból: citromfű, levendula, bazsalikom. A zsálya tea is hatásos, de abból, csak reggel, és este igyál 1-1 csészényit, mert erős tea.
2011. febr. 15. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Én mindent kipróbáltam, de csak az antisudorica segített. A hintőporos megoldásról én is hallottam már, de ki még nem próbáltam (ugye közben megszűnt az izzadás). A legtöbb, amit tehetsz, hogy nem stresszelsz rá, mert akkor csak még erősebb lesz.
2011. febr. 15. 22:54
 5/7 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy ez teljesen normális lenne, mert a környezetemben ilyen mértékkel csak én izzadok. jó, oké, mindenki izzad, de nyáron se látszik folt rajtuk, nekem meg még télen is foltos... az anyaggal nincs baj, mert erre odafigyelünk, a bőröm amúgy is érzékeny.

ezt a sok-sok gyógynövényt pedig kipróbálom.

utolsó: nekem az nem nagyon válik be, pedig már több mint egy hónapja kenem. :S

2011. febr. 16. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:

3. válaszoló válaszában leírtakat próváld ki!Hidd el meg fog szűnni!:)

Sok szerencsét kívánok!:)

2011. febr. 16. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia :) Én is nagyon izzadtam, már mindent kipróbáltam de semmi sem használt. Aztán találtam egy nagyon jó izzadásgátlót, az a neve hogy certain dri. Van éjszakai meg nappali stiftje, ha a kettőt együtt használom úgy a leghatásosabb. Eléggé drága de szerintem megéri, mindenkitől csak jót hallottam róla. Amúgy én egy éve vettem és még félig van, elég 2-3 naponta használnom és kicsit se izzadok:D Na remélem segítettem :)
2011. febr. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!