A szoláriumozás segít a pattanásokon? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 18:44
1/6 anonim válasza:
Igen, segít. Csak arra figyelj oda, hogy ne égesd a bőrödet meg. Mindig csak minimális időre menj.
4/6 anonim válasza:
Engem a nap sokkal jobban kiszárít mint a szoli és még szinem se lesz tőle :) szóval nálam a szoli nyert :) persze mértékkel :)
5/6 anonim válasza:
igen segít, de ne úgy képzeld el, hogy teljesen letisztul az arcod:)
Amúgy mindenki jön a nappal, meg, hogy ingyen van. Hát én pl. abszolút nem bírom a napot, menekülök előle, keresem az árnyékot, és rosszul vagyok a nyári forróság gondolatától is.:S Próbálkoztam már napozni, de pár perc után olyan fejfájás jön rám, hogy az nem igaz. Ha meg nem, akkor meg megégek, de kicsit sem kellemes a napozás számomra!
22L
6/6 lili977 válasza:
igen segít meg a miteszerekende arra figyelj hogy ne menj rendszeresen csak alkalmankén és ne tól sok időre max 8 perc és ha nem akarod a lábadat is lerohasztani akkor menj üőbe :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!