Gyors hajnövesztő szerre lenne szükségem ami nem kérosítja a hajam, viszont dúsítja is. Van valami jó tipp? Ami nem kerül egy vagyonba?
nem kötözködni akarok, de sose értem az ilyet, szép hosszú, dús, egészséges hajat akarsz, erre te magad teszel ellene hogy ne legyen az. fested, vasalod, gondolom szárítod is mindig, meg ki tudja még mik... ezek tönkreteszik, és ezt semmi nem fogja "kijavítani". egyre csúnyább és töredezettebb lesz idővel. hajnövesztő szer meg nem létezik. és több hajhagymád sem lesz semmitől.
ugyanúgy mint bármelyik más részedet, a hajadat is ápolni kell, akkor szép lesz. nem kell hozzá semmi különleges szer, csak annyi hogy ne tedd tönkre hülyeségekkel.
dúsabb nem lesz mert több hajhagymád nem lesz!
nincs hajnövesztő szer egyszerűen ápold! ne vasald! egészséges táplálkozás, rendszeres vitamin pótlás, gondoskodás és szép hajad lesz!
2.vagyok.
a hajad nől,a haj minedenkinek nől bár sokaktol hallani h :nem nől a hajam!
csak amennyi nől,az le is törik:Shasználj bemosót ha mindenképp más szint akarsz.én vettem egy nagyon jo hajvasalot ami nekem bevált és ezzel csak egyszer kell kivasalnom,a köv hajmosásig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!